Over ons

Esther & Kelly van Baby Spa Glanerbrug

Ons verhaal begint al op 8 april 2021. Toen ik (Kelly) samen met mijn man trotse ouders werden van ons zoontje Fendi. Met de geboorte kregen wij een cadeaubon van een baby spa. Dit was zo’n leuke, bijzondere ervaring dat ik nog een keer met mijn zoontje ben gegaan. Het was namelijk zo fijn om hem zo te zien genieten en ontspannen.

Mijn moeder (Esther) en ik hebben een fijne, hechte band en we besloten samen om een baby spa te beginnen. Een baby spa waarbij juist alles draait om de verbinding tussen de ouder en het kind. Doordat wij zelf ervaren hoe bijzonder het is om samen zo’n verbondenheid te voelen. Juist in deze tijd waarin iedereen ‘druk’ is, willen wij andere ouders het moment bieden om te genieten van de momenten samen. Het is bijzonder wanneer je zo’n fijne band met je baby hebt. Wij geloven erin dat een spa moment de verbinding kan versterken tussen ouder en baby.

 

Wat is zo uniek aan ons?

Bij Baby Spa Glanerbrug staat vertrouwen, verbinding en beleving op de eerste plaats. Als ouder vertrouw je ons het kostbaarste bezit toe. Daarom vinden wij wederzijds vertrouwen erg belangrijk*. Het is onze verantwoordelijkheid om te zorgen voor een veilige en hygiënische omgeving. Voor zowel ouder(s) als kind. Het baby floaten is geheel veilig en we werken uitsluitend met 100% natuurlijke producten. Onze baby jacuzzi’s en floats zijn CE gekeurd.

In onze Baby Spa verwelkomen we ouders met baby’s van 2 weken tot 12 maanden oud. Je baby’tje is welkom vanaf het moment dat het navelstompje genezen is. Wij maken tijdens elk bezoek aan onze Baby Spa een belevenis foto van jou/jullie en je baby die je uitgeprint mee krijgt na de sessie als herinnering aan jullie fijne Spa momentje samen.

*Wij zijn beide gecertificeerd om professionele begeleiding te bieden tijdens het masseren van baby’s en zijn in het bezit van EHBO voor baby’s en kinderen.